Caută
Close this search box.

Irina Rimes, ironii dure către Smiley, la Vocea României : „Uite câte femei stau la coadă!”

Smiley și Irina Rimes au avut un moment tensionat la emisiunea Vocea României, care a fost difuzată vineri seara, de la ora 20:30, pe Pro TV. Cele două vedete s-au contrat  în văzul tuturor. Fanii însă adoră aceste momente oferite de vedetele de la celebra emisiune.

Smiley și Irina Rimes, moment tensionat la Vocea României

Momentul tensionat dintre Smiley și Irina Rimes a venit chiar la sfârșitul unei lupte crâncene pentru câștigarea unei voci deosebite. Bătălia a fost câștigată de Smiley, care a vrut să se laude, cumva, în fața celorlalți trei jurați ai emisiunii, deoarece a fost ales ca antrenor de către concurentul respectiv.

Practic, Smiley a profitat de victoria pentru una dintre voci pentru a le va aminti colegilor că poate fi în multe feluri, iar Irina a avut o concluzie surprinzătoare: „Eu nu am să cunosc niciodată asta…și oricum nu aș avea loc! Uite-te câte femei stau la coadă!”.

Smiley a vorbit despre viața alături de Gina Pistol

Așadar, Irina Rimes a spus că nu va putea vedea niciodată cum poate fi Smiley în multe feluri, deoarece el are foarte multe fane. Cel mai mare fan însă este Gina Pistol, cu care cântărețul are o relație de ceva vreme deja. Cei doi nu prea apar împreună, dar mai postează aceleași peisaje din vacanțele pe care le petrec în doi.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde).” – a declarat, în exclusivitate, Smiley în Revista Unica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri