Caută
Close this search box.

Microbuz cu români, spulberat de un TIR. Morți și răniți

Accident cumplit în Franța, unde un microbuz plin de români a fost spulberat de un TIR! Un om a murit în urma accidentului rutier, iar circulația rutieră a fost închisă pe autostrada respectivă timp de mai bine de opt ore!

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.30, duminică dimineață, în apropiere de Loriol (Drôme), pe A7, spre Lyon. Un microbuz cu români care se întorceau de la muncă, din Spania a făcut pană, scrie francebleu.fr. Șoferul şi un pasager au coborât şi au început să schimbe roata, iar ceilalţi patru ocupanţi ai maşinii au coborât și ei.

Un TIR a intrat direct în microbuz și i-a spulberat pe toți pasagerii. Șoferul a încercat în ultimul moment să evite microbuzul, însă impactul a avut loc, iar TIR-ul s-a răsturnat blocând tot sensul de mers.

În urma impactului, un român a murit pe loc, iar alți doi au fost grav răniți

În impact, unul dintre muncitorii români a murit pe loc, iar un altul a fost grav rănit. Şoferul microbuzului a fost şi el rănit, la fel cel al TIR-ului, care are 37 de ani. Polițiștii francezi au deschis un dosar penal pe numele șoferului de TIR, iar traficul a fost blocat timp de 8 ore pe ambele sensuri de mers ale autostrăzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri