Ședința Comitetului Executiv al PSD a avut parte de un moment ciudat, din partea lui Mitică Buzatu, președintele PSD Vaslui, în timp ce vorbea despre propunerea ca Liviu Alexa să preia devină șeful organizației PSD Cluj.

În expozeul său, liderul PSD a făcut o afirmație deplasată la adresa reprezentanților mass-media, spunând că nu poate vota pentru Alexa, deoarece „toți jurnaliștii sunt șpăgari”.

„Buzatu a început să spună că nu îi plac cei care vin din presă în politică că nu are încredere în ei. După care a spus că toți sunt șpăgari. Am rămas mirat să aud așa ceva. A greșit și Pintea când i-a numit pe toți românii infractori. Nu se poate să generalizăm așa fără să ne dăm seama”, au declarat surse participante la ședința Comitetului Executiv al PSD.

Momentul a fost remarcat de mai mulți lideri social-democrați, în timp ce alții susțin că a fost vorba doar despre o ironie, nu despre ceva serios.

Potrivit datelor publicate de Newsweek, Liviu Alexa a primit din partea PSD începând cu 2016, aproximativ 430.000 de lei. Alexa l-a înlocuit în fruntea organizației PSD Cluj pe deputatul Horia Nasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.