Caută
Close this search box.

Ponta: „I-am zis: ‘Bă, Viorica, nu te alege nimeni preşedinte, termină cu prostia asta!'”

ponta

Reactie furioasa a lui Victor Ponta dupa ce Viorica Dancila a anuntat, luni seara, ca PSD va negocia cu toate partidele parlamentare pentru sustinerea guvernului, mai putin cu Pro Romania. Ponta a dezvaluit ce a discutat recent cu Viorica Dancila.

Ponta a declarat, intr-o emisiune la TVR 1, ca a fost cautat si sunat de Viorica Dancila pentru o eventuala sustinere a guvernului. Ponta i-a cerut atunci lui Dancila sa renunte la candidatura la Presedintie, insa aceasta a refuzat.

„I-am zis: ‘Ba, Viorica, nu te alege nimeni presedinte, termina cu prostia cu Presedintia’. Si doi, i-am zis ‘termina cu toti oamenii astia din jurul tau’. Eu vreau sa votez un candidat de stanga, o sa votez Mircea Diaconu. E prostie curata candidatura ei, nu este incapatanare, ce ne tot ascundem dupa cuvinte. As fi vrut ca in turul doi, impreuna cu Klaus Iohannis, sa am un candidat cu care sa votez. Asa, din cauza doamnei Dancila, s-ar putea sa-l am pe Barna.

(…) Dancila mi-a spus ca CEX-ul spune ca ea trebuie sa candideze. Orice intrebare pentru doamna Dancila, raspunde ca CEX-ul.Dom’le, trebuie sa detina mintea, nu alte parti ale corpului”, a declarat Ponta foarte nervos.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat, luni seara, ca PSD va discuta cu toate partidele pentru sustinere parlamentara si eventuala cooptare in guvern, mai putin cu Pro Romania.

„Vom discuta cu toate celelate partide, mai putin cu Pro Romania. S-a votat in CEX ca Pro Romania sa nu intre la guvernare. Ne bucuram daca parlamentari de la Pro Romania sustin Guvernul daca ei cred ca Romania are nevoie de stabilitate”, a declarat Dancila dupa sedinta CEX al PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri