O plângere la Parchetul General împotriva lui Alexandru Cumpănaşu ar putea fi depusă, săptămâna viitoare, în numele Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul instituției.

La angajare, Cumpănaşu a adus un document prin care a certificat că îndeplineşte condiţiile legale, printre care să aibă studii europene, au mai explicat sursele citate. Actul a fost depus în copie, fără să fie legalizat la notar, ca urmare a intrării în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă care prevede măsuri menite să ducă la debirocratizarea instituţiilor, printre care reducerea situaţiilor în care se cer copii legalizate după documente, au mai spus sursele citate, potrivit G4 Media.

Conducerea Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis joi reverificarea legalității procedurilor privind angajarea lui Alexandru Cumpănașu, în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local” (SIPOCA 9), potrivit unui comunicat de presă al instituției de învățământ.

222 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 5 =