Un accident înfiorător a avut loc, vineri dimineață, în localitatea Băcia din judeţul Hunedoara, între un TIR și un microbuz. Doi oameni au murit pe loc iar alţi doi au fost grav răniţi.

Şoferul unui microbuz care circula din direcţia Petroşani – Simeria a pătruns pe contrasens, posibil pe fondul unei depăşiri neregumentare, şi a intrat in coliziune cu un autotren.

În evenimentul rutier au fost implicate un microbuz înmatriculat în judeţul Hunedoara şi un TIR din Harghita.

„Pompierii salvatori au găsit la locul impactului dintre o dubiţă de transport persoane înmatriculată în Hunedoara şi un TIR de Harghita patru victime, respectiv un bărbat şi trei femei. Trei dintre oamenii aflaţi în microbuz au fost extraşi din autoturism cu ajutorul echipei de descarcerare. Bărbatul de 51 ani, şoferul microbuzului, si o femeie nu au mai putut fi salvaţi. Alte două femei care au suferit răni grave au primit îngrijiri medicale la locul accidentului din partea echipajului de prim-ajutor şi ulterior su fost transportate la UPU Deva. Şoferul autotrenului nu prezintă nicio leziune”, a informat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara

La operaţiune au participat echipaje de pompieri ale Detasamentelor Deva si Orăştie cu autospeciala de descarcerare grea, autospeciala de transport victime multiple, ambulanţe B2 si maşini de stingere.

234 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =