Un bărbat i-a spus liderului USR, Dan Barna, la Iaşi, că este „prea fricos” pentru că nu intră la guvernare. „Noi, poporul, când o să contăm pentru politicieni? Contează numai calculele dumneavoastră?”, a întrebat ieşeanul.

Bărbatul l-a oprit la Iaşi pe liderul USR, Dan Barna, şi i-a spus că poporul vrea politicieni pe care să conteze.

„Domnule Barna, noi vrem politicieni. Noi când o să contăm pe dumneavoastră, domnule Barna?”, a întrebat ieşeanul.

„Exact acum contaţi, pentru că eu nu îmi asum să intru la mişto la guvernare”, i-a răspuns liderul USR.

„Eu v-am susţinut. Eu nu am nimic cu USR-ul, dar dumneavoastră sunteţi prea fricos, domnule Barna!”, a replicat bărbatul, la care Barna i-a spus că el refuză să mintă: „ De 30 de ani politicienii vă mint. Eu nu intru la guvernare ca să nu fac nimic, nu vreau să fac asta. Îmi asum să vă supăraţi pe mine”.

Ieşeanul i-a spus că i-ar da mai multă credibilitate dacă ar intra la guvernare şi ar vedea că a încercat.

„Cum să cum să încerci dacă nu poţi să schimbi legile? Dumneavoastră puteţi să alergaţi dacă aveţi picioarele legate?”, i-a răspuns liderul USR.

În continuare, bărbatul s-a plâns că a participat la toate protestele anti PSD şi a sperat: „Noi am sperat, aţi venit ca un suflu nou în politică. Nu îi lăsaţi singuri pe ăştia de la PNL, domnule Barna, intraţi şi riscaţi şi dumneavoastră. De ce nu vă riscaţi cariera de politician?”.

„Pentru a risca e nevoie de o şansă, iar acest Parlament nu are nicio şansă”, a răspuns Barna, moment în care bărbatul a replicat: „Noi când o să contăm, domnule Barna: Noi, poporul, când o să contăm pentru politicieni? Contează numai calculele dumneavoastră? Nu e corect, domnule Barna”.

Dialogul a fost întrerupt de deputatul USR de Iaşi Cosette Chichirău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here