Caută
Close this search box.

Orban: Nu accept evaluarea pe care o face PSD pentru un candidat de ministru pe care l-am propus

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, miercuri, că nu va retrage miniștrii care au primit aviz negativ în comisii, afirmând că nu acceptă evaluarea făcută de PSD și nici ca Lia Olguta Vasilescu și Marian Rădulescu să decidă capacitatea de reformă a celor propuși de el.

”Nu accept evaluarea pe care o face PSD pentru un candidat de ministru pe care l-am propus. A fost un vot politic, iar modul audierii arată că a fost pregătită în detaliu pentru a determina acest vot negativ. Nu accept evaluarea pe care o face PSD. Votul a fost unul politic, clar. Nu accept ca Olguța Vasilescu, ca Rădulescu să fie cei care să stabilească capacitatea de reformă pe care o poate face un ministru din echipa mea”, a declarat Ludovic Orban, după ce Ion Ștefan, propus la Dezvoltare, a primit aviz negativ în comisiile de specialitate.

El a mai afirmat că votul de învestitură în plen e determinat de discuțiile pe care le-a avut cu partenerii liberalilor.

Cei care au primit aviz negativ sunt Florin Cîțu, senatorul PNL propus la Ministerul Finanțelor și Ion Ștefan, propus la Ministerul Dezvoltării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri