Scandal cu acuzații grave la adresa Partidului Social Democrat în Parlamentul României pe tema moțiunii de cenzură.

Raluca Turcan spune că PSD folosește ”tertipuri cu profil infracțional”.

Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis miercuri, în lipsa reprezentanţilor Opoziţiei, ca dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură să aibă loc sâmbătă, de la ora 11,00.

Decizia a stârnit revolta Opoziției. Raluca Turcan a spus că Dăncilă și PSD se folosesc de tot felul de tertipuri pentru că nu mai au majoritate în Parlament.

Reamintim că moțiunea de cenzură va fi votată sâmbătă.

„Dacă dna Dăncilă și PSD ar avea în continuare legitimitate și majoritate parlamentară nu ar fi fost nevoiți să apeleze la astfel de tertipuri cu profil infracțional, promovate de dl Florin Iordache. Realitatea este confirmată pe hârtie că dna Dăncilă și PSD, în momentul de față, nu mai au majoritate în Parlamentul României. Ca atare, vom mai asista la tot felul de șicane, la tot felul de blocaje, la tot felul de bariere pentru a se perpetua măcar o zi în plus la guvernare și a rămâne pe fond conectați la supapa de resurse publice, pentru că asta este miza. Fiecare zi în plus la guvernare pentru cei din PSD este o zi în care sunt racordați la supapa de resurse publice, pe care le folosesc personal, clientar în detrimentul celor mulți care și-ar dori o guvernare eficientă”, a spus Raluca Turcan după votul din Parlament, citată de Stiripesurse.ro.

30 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 9 =