O bătaie între mai mulți bărbați din localitatea Ruși s-a încheiat cu o crimă. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Întreaga scenă sângeroasă s-a petrecut în ziua de sâmbără, 12 octombrie, la locuința victimei, scrie realitateadesibiu.net.

Potrivit reprezentanților Tribunalului Sibiu, sâmbătă, trei bărbați, din Ruși, comuna Slimnic au petrecut la locuința celui care urma să fie victimă. Pe fondul consumului de alcool între doi dintre bărbați s-a iscat o ceartă care a degenat. Aceștia au ajuns să se lovească reciproc cu pumnii și picioarele. La un moment dat, unul dintre bărbați a pus mâna pe o bâtă și a început să-l lovească pe celălalt în zona capului. Deși omul a căzut jos, loviturile au continuat, până ce a fost oprit de fiul celui bătut. Odată ridicat de jos, bărbatul bătut s-a transformat în călău.

A pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat consăteanul cu trei lovituri de cuțit în zona toracelui și a abdomenului. În urma loviturilor primite, bărbatul a decedat. Incidetul a fost anunțat la numărul de urgență 112, iar duminică, 13 octombrie, s-a dispus urmărirea penală față de bărbatul suspectat de crimă.

„Prin ordonanţa din data de 13.10.2019, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea suspectului B.V., pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 Cod penal, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile”, se arată în comunuicatul trimis de reprezentanții Tribunalului Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.