Caută
Close this search box.

VIDEO Cele două fondatoare ale Asociației ”Dăruiește Viață” anunță un proiect major: Refacem Spitalul de Copii ”Marie Curie” de la zero

Cele două fondatoare ale Asociației ”Dăruiește Viață”, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, au anunțat joi, într-o conferință de presă, un nou proiect major al organizației, refacere Spitalului de Copii ”Maria Curie” de la zero.

La conferință, au participat Paula Herlo, Alex Dima și Tudor Chirilă, care au fost de la bun început alături de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu pentru construirea spitalului pentru copii.

Carmen Uscatu a declarat că spitalul trebuie adus la standarde internaționale, acum în 2019. De asemennea, Carmen Uscat a menționat că, pentru realizarea master planului, sunt demarate deja consultări cu medici din țară, arhitecți și specialiști din Franța.

Oana Gheorghiu a explicat cum s-a ajuns la derularea acestui proiect.

”Autoritățile nu au făcut nimic în acest sens, deși au fost multe promisiuni pentru renovarea spitalului. Apoi, nu se poate ca în clădirea nouă pacienții de acolo să aibă condiții propice, iar cei din clădirea veche să nu aibă această șansă”, a declarat Oana Gheorghiu.

Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu au acuzat din nou Ministerul Sănătății și pe ministrul Sorina Pintea de lipsă de implicare și lipsă de sprijin pentru proiectul spitalului pediatric oncologic.

Cele doua fondatoare înaintea conferinței de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri