Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă a lansat rafale de acuzații: Văd în sală politicieni amatori și iresponsabili

dăncilă

”Văd în sală politicieni amatori și iresponsabili”, a declarat Viorica Dăcilă, la citirea moțiunii de cenzură, adresând rafale de acuzații la adresa lui Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu și Klaus Iohannis.

Opozitia e superficială și jenantă, a mai spus Dăncilă.

Asta e alianța de conjunctură care astăzi vrea să dea jos Guvernul, o adunătură de interese și amatorism.

Cum puteți tocmai voi să vă asumați “reconstrucția României” când nu știți ce oferiți românilor mâine sau peste o săptămână? Ce plan aveți? Cum faceți? În acest textuleț vă arătați foarte curajoși, dar veniți în fața românilor și prezentați-vă programul de guvernare! Spuneți-le oamenilor care este proiecția voastră, care e echipa guvernamentală, care e planul pentru viitorul țării și al românilor!

Stimați reprezentanți ai opoziției, superficialitatea voastră este rușinoasă. Este jenant pentru oricine se prezintă ca alternativă de guvernare să vină astăzi, așa, în fața noastră și a întregii țări. Și este cu atât mai jenant cu cât e a doua oară când o faceți.

Bănuiesc, totuși, că nu ar trebui să ne surprindă. Doar sunteți cei care niciodată nu învață din greșelile trecutului. N-aveți maturitate politică și nu aveți habar cum să guvernați pentru români! Deși ați mărit TVA-ul la 24%, ați tăiat toate salariile din sistemul public cu 25%, ați tăiat salariul minim cu 25% și ați impozitat pensiile cât ați fost la guvernare, astăzi veniți și amenințați oamenii cu aceleași lucruri”, a spus Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri