Caută
Close this search box.

Ciolacu: Ne dorim integrarea României în Schengen și zona Euro

marcel ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, susține că social-democrații au drept obiectiv „integrarea profundă a României în clubul valorilor democrației de tip european și consolidarea Uniunii Europene”.

„Salut votul de învestire a noii Comisii Europene și îi urez succes în misiunea pe care și-a asumat-o de a ține Europa unită!

Partidul Social Democrat are ca obiectiv integrarea profundă a României în clubul valorilor democrației de tip european și consolidarea Uniunii Europene, singurul proiect politic capabil să genereze prosperitate și pace în acestă regiune”, a scris, joi, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Președintele interimar al PSD a adăugat că social-democrații își doresc să colaboreze „îndeaproape” cu noua Comisiei Europeană, „pentru a face Europa mai puternică, dar și pentru atingerea obiectivelor României legate de integrarea în spațiul Schengen, apropierea de zona euro și adoptarea unui buget european care să țină cont de nevoile noastre de dezvoltare”.

„Ne dorim colaborarea îndeaproape cu noua Comisie pentru a face Europa mai puternică, dar și pentru atingerea obiectivelor României legate de integrarea în spațiul Schengen, apropierea de zona euro și adoptarea unui buget european care să țină cont de nevoile noastre de dezvoltare. De asemenea, ne dorim ca parcursul european al Republicii Moldova și al țărilor din Balcanii de Vest să beneficieze de sprijinul necesar din partea noii Comisii.

Partidul Social Democrat va lucra împreună cu familia sa europeană reprezentată de Partidul Socialiștilor Europeni pentru a susține obiectivele noastre la nivel european fiind în același timp vigilenți ca prioritățile asumate să fie în integralitate respectate”, a mai spus Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri