Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, spune că PSD și-a atins primul obiectiv de etapă, iar  Viorica Dăncilă este în turul doi al alegerilor prezidențiale, așa cum a fost mereu candidatul PSD. El precizează că social-democrații trebuie să rămână determinați să facă un rezultat mare. Ciolacu are un mesaj și pentru celelalte partide: aroganța, fanatismul și închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate de oameni.

„PSD și-a atins primul obiectiv de etapă. Viorica Dăncilă este în turul doi, așa cum a fost mereu candidatul nostru în alegerile prezidențiale. Sunt rezultate care ne dau speranța că putem să începem să construim”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

El transmite felicitări organizațiilor PSD care au performat și au făcut treabă foarte bună. „Un gând special se îndreaptă către colegii mei din Buzău care au câștigat alegerile în județ. Le mulțumesc pentru toată munca pe care au depus-o în această campanie! De acum, ne așteaptă două săptămâni intense în care trebuie să rămânem concentrați și determinați să facem un rezultat mare!”, continuă Ciolacu.

Marcel Ciolacu spune că speră ca aceste alegeri să aducă cu picioarele pe pământ și partidele care au tratat cu aroganță și superioritate anumite categorii de români. „Aroganța, fanatismul și închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate de oameni!”, afirmă el.

23 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =