Aria cercului, cea mai căutată expresie pe Google, după ce Viorica Dăncilă n-a știut s-o calculeze, iar Klaus Iohannis a evitat răspunsul.

Reamintim că în timpul dezbaterii susținute marți seară, Viorica Dăncilă, candidată la prezidențiale în turul doi, nu a știut să spună care este formula matematică de calcul, iar Klaus Iohannis a evitat să răspundă în timpul dezbaterilor paralele. Ambii candidați la prezidențiale au fost profesori. ”Aria cercului” a avut cele mai multe căutări pe Google Trends în orașul Sibiu. Pe locul al doilea în topul “curiozității” a fost județul Dolj, urmat de București, Ilfov și Brașov.

Aria cercului, formula matematică care înseamnă πR², a avut nu mai puțin de 100.000 căutări pe Google Trends în seara zilei de 19 noiembrie. Viorica Dăncilă dăduse însă un răspuns greșit, și anume ”R²”.

Atât Klaus Iohannis cât și Viorica Dăncilă au fost profesori, Iohannis fiind profesor de fizică la Liceul “Samuel von Brukenthal” din Sibiu, iar Viorica Dăncilă a fost profesoară la Liceul Industrial Videle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.