Caută
Close this search box.

Iohannis le răspunde jurnaliştilor, purtând cască în urechi. Cum a lansat PSD mizerabilul FAKE NEWS

Klaus Iohannis fara casca

Klaus Iohannis a răspuns, în timpul conferințe de presă, la întrebarea stupidă a unui jurnalist:

„Aici nu, aici nu, cred că aici (face semn cu degetul spre cap, n.red.). E totuși ciudat, mă bănuiți că fără copiuță nu merge? (râde) Nu cred că mă bănuiți”. De altfel, șeful statului a întors capul în stânga și în dreapta pentru a arăta acest lucru.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, și Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, au distribuit pe Facebook un fake news în care susțin că președintele Klaus Iohannis a purtat o cască în urechea stângă la conferința de presă ținută miercuri seară la sediul PNL.

„Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat si sigur pe el, ci și foarte spontan!? O dovedește cu prisosință casca din ureche folosita la conferinta de presa! Doamne, asa ceva!!??Ghinion!!!”, a scris Gabi Firea pe Facebook.

PNL a publicat o fotografie făcută președentelui Klaus Iohannis în timpul conferinței de presă, fotografie realizată de Octav Ganea de la Inquam Photos.

Această dezinformare incredibilă a fost comentată și de gazetarul Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

FOTO: Octav Ganea, Inquam Photos

„N-am înțeles întrebarea ușor stupidă dacă n-are o cască în ureche. Cum să ai o cască prin care să ți se spună când vorbești liber și răspunzi la întrebări pe care nu le cunoști dinainte.

E imposibil așa ceva. Nu se poate așa ceva. Aici președintele a reacționat spontan, excelent, arătându-și urechea dreaptă, urechea stângă, apoi creștetul capului, aici este casca. Nu s-a arătat indignat. A găsit răspunsul perfect.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri