Caută
Close this search box.

Moise Guran: „Trebuie să facem ORICE ca să SCĂPĂM de PSD!”

moise guran

Jurnalistul Moise Guran a declarat, joi, la Europa FM, ca modul in care s-a comportat Gabriela Firea in cazul Asociatiei „Daruieste Viata” i-a adus aminte ca ” trebuie sa facem orice ca sa scapam de PSD”.

„Uitasem ca trebuie sa facem orice ca sa scapam de PSD. Nu trebuie sa uitam nicio secunda cu cine ne confruntam. Eu o cunosc bine pe Firea pentru ca am fost colegi, am fost producator cativa ani de zile, acum 15 ani. Este un alt Dragnea, un Dragnea cu fusta. Are niste rezerve inepuizabile de dragne”, a spus Guran intr-un dialog cu CTP.

Referindu-se la criticile aduse de CTP postului Digi24, care ar fi menajat-o pe Gabriela Firea, Guran a atras atentia asupra sumelor uriase de bani pe care Primaria Bucuresti le varsa presei.

„Pauzele publicitare de la Digi24 le-ati observat? La Digi24, ca la toate televiziunile din Romania, doamna Firea a bagat o gramada de bani, pentrui poublicitate in proiectele primariei. Aceastya publicitate este peste tot, am gasit-o si pe Europa FM. Conducerea postului a luat decizia sa o opreasca.

Noi ne-am prins ce face Firea, imediat am dispus scoaterea publicitatii respective, imediat s-a si oprit, la inceputul lunii octombrie. Nu am comunicat acest lucru public”, a mai spus Guran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri