Caută
Close this search box.

O fetiţă de 11 ani a născut un băieţel. Incredibil cine e tatăl copilului

Copila a ajuns la spital după ce s-a plâns de „dureri de stomac”, medicii fiind absolut şocaţi de situaţia ei. Fetiţa s-a plâns de dureri de stomac şi a fost dusă imediat la spital.

După cum consemnează statisticile, cea mai tânără mamă din lume a fost Lina Marcela Medina de Jurado, născută în 1933, din Peru, care a născut la vârsta de cinci ani, şapte luni şi 21 de zile.

Revenind la cazul nostru, să mai spunem că rudele fetei au declarat că nu ştiau nimic despre sarcină, crezând că are o simplă indispoziţie generată de probleme intestinale. Copila era însă însărcinată şi a născut un bebeluş perfect sănătos.

Fetiţă de 11 ani este din Spania, iar bebeluşul a fost conceput cu propriul frate, de 14 ani. Cazul a provocat o undă de şoc în comunitatea locală, fiind anchetat de poliţie. Fratele ei nu va fi sancţionat, dar părinţii riscă să fie traşi la răspundere de autorităţi.

Medina nu a dezvăluit niciodată identitatea tatălui copilului şi nici detalii despre cum a ajuns să rămână gravidă. Fiul ei a cântărit la naştere 2,7 kg şi a primit numele Gerardo, după doctorul care a asistat-o pe fată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri