Caută
Close this search box.

Război cu dive: Delia, ironizată maxim de Alina Eremia

Delia, celebra cântăreață din România, a fost victima unui roast perfect executat de către Alina Eremia, un alt nume cu rezonanță din showbizul românesc.

Alina Eremia, una dintre cele mai iubite cântăreţe din noua generaţie, a făcut un “roast” în care a demonstrat că are umor, cele mai grele cuvinte fiind chiar la adresa ei. Dar nici jurații nu au fost scutiți de… surprize, Delia încasând ”lovituri” fără să se supere, scrie Cancan.

„Îmi place să ies din zona de confort”, a declarat Alina Eremia, recunoscând că s-a aflat într-o ipostază nouă, fiind pentru prima oară când a făcut roast.

„A fost o ipostază nouă pentru mine și am avut niște emoții uriașe, dar îmi place să ies din zona de confort. Este prima dată când fac roast. Urmăream o grămadă de roast-uri înainte, dar este o diferență de la cer la pământ să fii tu cea care îl spune. Recunosc că m-am gândit de 3 ori înainte să accept și cumva m-am bazat pe faptul că jurații (n.red. – Delia nu a ”scăpat” nici ea de ”umilințe” gen roast, fiind ironizată fără rețineri) au un simț al umorului dezvoltat și nu se vor supăra.

M-am luat și pe mine peste picior pe parcursul roast-ului. Nu îmi place să ma iau atât de tare în serios și sper că s-a înțeles că este totul în spirit de glumă. Îi apreciez mult pe toți cei pe care i-am menționat în roast. A fost o experiență interesantă, dar pe care nu aș repeta-o prea curând, având în vedere cât aveam pulsul!”.

Întregul moment va putea fi urmãrit  la Antena 1, în show-ul iUmor,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri