Caută
Close this search box.

VIDEO LIVE Viorica Dăncilă, dezbatere ad-hoc: Am tot sperat la o confruntare față în față cu Klaus Iohannis

dăncilă

Viorica Dăncilă a declarat la dezbaterea ad-hoc, organizată marți seara: Am tot sperat la o confruntare față în față cu Klaus Iohannis. 

Viorica Dăncilă, prezidențiabilul PSD, i-a invitat pe jurnaliști, de la ora 18.00, la „un dialog deschis” la Parlament, cu o oră înainte de dezbaterea lui Klaus Iohannis.

”Iohannis a blocat Guvernul condus de mine”, a declarat Viorica Dăncilă.

”Am tot sperat să fie o confruntare, peședintele refuză, sfidându-i pe români
Văd teama de un dialog autentic, de întrebări, teama de adevăruri incomode pentru Iohannis. Văd că nu vrea această confruntare, văd un om laș și arogant. Eu îmi fac datoria și voi veni cu o analiză și un bilanț al meu ca premier”, a mai spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă a vorbit și despre prestația în politică externă a contracanditului său: ”Politica externă nu am văzut nimic concret de la Iohannis, s-a întors cu o șapcă dian Statele Unite ale Americii, dar nu am văzut nimic pentru România. În mandatul meu am avut 41 de vizite externe și 100 de primiri la București”, a mai spus Dăncilă.

„Dialogul deschis” la care Dăncilă i-a invitat pe jurnaliști are loc la Sala Constantin Stere din Parlament, iar staff-ul de campanie al prezidențiabilului PSD a ținut să transmită că la conferință „accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă”.

„Cred cu tărie că această campanie are nevoie de dialog, de dezbateri, de o prezentare coerentă a viziunii pentru România și, mai ales, de răspunsuri la întrebările oamenilor. Eu nu pot fi de acord cu fuga de asumare și fuga de întrebări, nici cu aroganța pe care o afișează președintele Iohannis și disprețul pentru dreptul românilor la informare. Acest elitism al domnului Iohannis și această selecție pe care a făcut-o pentru evenimentul de astăzi trădează de fapt teama de un dialog autentic, teama de adevăruri incomode”, a explicat invitația Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

Peste doar o oră, de la 19.00, este programată dezbaterea lui Klaus Iohannis, care va răspunde întrebărilor a nouă jurnaliști și formatori de opinie. Evenimentul este găzduit de SNSPA, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri