Caută
Close this search box.

Aenţie! Dacă vine cineva la uşă în ajunul Crăciunului şi vă spune asta, sunaţi urgent la 112

În preajma Sărbătprilor se petrec tot felul de lucruri frumoase, dar și altele mult mai puțin plăcute.
Cu gândul la cumpărături și pregătiri, așteptând telefoane și mesaje de la cei foarte dragi, de la familie sau pur și simplu de le prietenii pe care îi așteptăm la o masă festivă, putem omite, pe moment, chestiuni aparent simple, dar care ne pot afecta viața în mpdul cel mai grav.
E un lucru cunoscut că străzile sunt străbătute nu numai de cetățeni cinstiți, dar și de hoți, singuri sau organizați în grupuri, oprecum și de tot felul de alți infractori, mulți dintre ei chiar recidiviști.
Ei știu mai bine ca oricine să profite de neatenția celorlalți, mai ales în zilele și momentele premergătoare unor mari și – de presupus – foarte frumoase Sărbători.

Înainte de Crăciun şi Anul Nou, tot mai mulţi bătrâni – dar și persoane mai tinere – sunt păcăliţi de aşa zişi lucrători la gaze. Tâlharii bat la uşă şi le cer persoanelor vârstnice să îi lase în casă pentru a verifica instalaţiile de gaz.

Mai mulți bărbaţi îmbrăcaţi în salopete, cu legitimaţii false se prezintă la uşile bătrânilor, sub pretextul că fac verificări la gaze.

Imediat ce intrau în casă, unul dintre bărbaţi verifica ţevile şi aragazul, altul îl ţinea de vorbă pe proprietar, iar al treilea scotocea prin locuinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri