Caută
Close this search box.

Arafat, criticat de ministrul de Interne, în cazul fetiței de la Vâlcea care nu a fost preluată de elicopter: Facem paradă la televizor și era să moară un copil

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a criticat, marți, ”dezorganizarea evidentă” din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), în cazul fetiței din Vâlcea care se afla în comă, dar nu a fost preluată la timp de elicopeterul SMURD.

A fost o dezorganizare evidentă. O să trimit Corpul de Control la Vâlcea. Nu mai doresc să întâlnesc, să se repete, asemenea situații jenante, cu risc major să se piardă o viață. Și dacă salvezi viața unui copil sau a unui român îmi asum orice risc pentru a lua măsuri coercitive pentru cei care nu și-au îndeplinit sarcinile așa cum prevede legea. Pe viitor, nu se va mai repeta în mandatul meu o asemenea situație, când un copil a suferit. Să ne înțelegem! Nu ne jucăm cu viețile oamenilor, nu facem doar paradă la televizor, ce grozav organizăm noi salvarea oamenilor și sâmbătă era să moară un copil. Din neglijență sau proastă organizare, să zic pe românește”, a spus Vela, potrivit Mediafax.

Ministrul de Interne i-a ”ordonat” lui Arafat să se organizeze astfel încât elicopterele SMURD să poată zbura și noaptea.

În replică, Raed Arafat a spus că „Era nevoie de piloți, domnule ministru!”, iar ministrul Vela a răspuns: „Faceți rost de piloți!”

Citește și: Raed Arafat demonstrează că știrea cu sistemul de urgenta care a “batjocorit” o fetita…

Un răspuns

  1. de 30 ani ROMANIA este a voastra ….de unde dracului asa clasa politica sau , oameni cu buna stiinta !? ….o vorba : din taran iasa un om destept dar : din destept veci nu iasa un taran inteligent . PANA CAND NE TINETI PUMNUL IN GURA CU : AVIARA , LIMBA ALBASTRA SAU PESTA PORCINA !!!!!!??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri