Caută
Close this search box.

Decizie DURĂ luată de Comisia de Transporturi din Camera Deputaţilor. Ce se va întâmpla cu șoferii care rămân fără permis

Proiectul de lege care permite șoferilor să-și aleagă perioada de suspendare a permisului a primit vot negativ, marţi, în Comisia de Transporturi. Documentul va ajunge în Camera Deputaților pentru votul final.

Nici Guvernul nu a fost de acord cu adoptarea acestei propuneri legistative, lucru întărit de reprezentantul guvernului în ședința de la Comisia de Transporturi.
După ședința de marți, proiectul de lege va ajunge în Camera Deputaților pentru votul final.
Pe 19 septembrie, Senatul a adoptat tacit o propunere legislativă prin care conducătorii auto ar putea să îşi aleagă dintr-un an calendaristic perioada de suspendare a permisului auto, atunci când aceasta se face pentru o încălcare minoră a regulii de circulaţie.
„În cazul suspendării provizorie a permisul auto, conducătorul auto poate să-şi aleagă perioada suspendării, potrivit faptei contravenţionale pe care a săvârşit-o. Conducătorul auto poate să-şi aleagă perioada suspendării, potrivit faptei contravenţionale pe care a săvârşit-o, într-o perioadă de 365 de zile de la data săvârşirii faptei contravenţionale”, arată proiectul de lege adoptat tacit de Senat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri