Caută
Close this search box.

Fete cu probleme. După umilința cu Spania, chin enorm cu foarte modesta selecționată din Kazahstan

România – Kazahstan 22-20 s-a jucat în etapa a 3-a din Grupa C de la CM de handbal feminin. Româncele au obţinut victoria după un meci în care elevele lui Tomas Ryde s-au chinuit enorm pe final, după ce la începutul reprizei secunde conducea cu 16-11 și păreau că vor face un scor astronomic cu modesta selcționată asiatică. Pentru România urmează meciurile decisive cu Muntenegru şi Ungaria.

România a început efectiv dea bușilea, nici măcar în genunchi, acest turneu final de campionat mondial, cu un eșec zdrobitor, 16-31 cu Spania, într-un meci în care fetele noastre nu au reușit să primească notă de trecere în niciun compartiment. În al doilea joc tricolorele au învins foarte modesta selecționată a Senegalui, cu 29-24, Cristina Neagu – în foto alături de selecționerul Tomas Ryde – înscriind nu mai puțin 13 goluri.

Kazahstan trebuia să fie doar un sparring-partner înainte de Muntenegru și Ungaria

Kazahstanul este o echipă cu trei înfrângeri categorice în primele partide, 21-30 cu Muntenegru și 15-39 cu Ungaria, ceea ce arată că aceasta ar fi cam cea mai slabă echipă din grupa noastră. În mod normal partida ar fi trebuit să fie să fie doar un bun antrenament înaintea celor două teste cruciale, cu Muntenegru și Ungaria.

În altă ordine de idei, este foarte greu de apreciat evoluția României din partida cu Senegal, care nu a aplicat un marcaj sever la linia de 9 metri și i-a permis Cristinei Neagu să zburde în voie, ceea ce este foarte probabil să se repete și acum, contra celei mai slabe defenisve din grupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri