Traficul rutier se desfăşoară sâmbătă la prânz în coloană pe DN 1, în Valea Prahovei, pe raza staţiunilor Predeal, Azuga şi Buşteni, în ambele sensuri, precum şi pe raza localităţii Comarnic, pe sensul de deplasare către Braşov, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, pe DN 1A, de la kilometrul 138, localitatea Valea Popii, la kilometrul 160 circulaţia autovehiculelor se desfăşoară în condiţii de ninsoare slabă, cu vânt moderat, partea carosabilă umedă, iar pe alocuri cu zăpadă frământată de 0-1 cm. Traficul este redus la acest moment şi se acţionează cu materiale antiderapante, precizează sursa citată.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, semnalizând totodată această intenţie.

Sursă: Agerpres

33 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 1 =