Caută
Close this search box.

FOTO. Două fete dispărute au fost găsite, ucise și mutilate, într-un apartament

Șoc după șoc la acest început de an 2020.

Familiile a două adolescente au aflat o veste cumplită după ce fetele au fost date dispărute încă de la începutul anului în curs. Speranțele că fetele ar mai putea fi găsite în viață s-au spulberat când o femeie a descoperit într-un dulap un lucru terifiant.

Eva, o adolescentă în vârstă de 19 ani, și prietena ei, Maria (16 ani) au plecat pe 2 ianuarie la un magazin din apropierea casei Mariei, dar nu au mai revenit niciodată la domiciliu. Familia și rudele fetelor au sunat imediat autoritățile, iar poliția din a deschis o anchetă.

Fetele au dispărut de parcă le-ar fi înghițit pământul. Două zile mai târziu, proprietarea unui apartament din capitala Ucrainei, Kiev a avut parte de o iziune de coșmar într-un dulap de pe balcon. Adolescentele au fost găsite moarte fiind legate la mâini, informează observator.tv.

Iubitul uneia dintre fete pare să fie autorul

Părinții fetelor și-au pierdut orice urmă pe speranță când cadavrele au fost identificate ca fiind Maria Kamynina și Eva Lisenko. Polițiștii au declarat că adolescentele au fost omorâte în stil barbar având pe corp numeroase răni provocate cel mai probabil de un obiect foarte ascuțit.

Autoritățile au mai adăugat că tinerele au fost găsite în apartamentul în care chiar Eva Lysenko era chiriașă. Fata de 19 ani locuia împreună cu iubitul ei, cel care, în momentul de față, este considerat principalul suspect în cazul crimei. Tânărul este căutat de autorități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri