Caută
Close this search box.

Fratele Cristinei Ţopescu trece prin momente dificile după decesul surorii

Fratele Cristinei Ţopescu trece prin clipe grele după decesul surorii sale.

Cristi Ţopescu are înfăţişare în procesul de divorţ de Raluca, cu care are doi copii. Cristian a fost protagonistul unui scandal enorm în 2016. Soţia sa, Raluca, a dezvăluit că acesta a înşelat-o.

După două-trei luni, cei doi au apărut din nou ca un cuplu, iar amicii au presupus că Raluca nu se mai desparte de Cristi, potrivit bzi.ro. Se pare, însă, că ea apucase să declanşeze formalităţile de separare, neluând în calcul o posibilă împăcare.

Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat, pentru că în toamna lui 2017 s-au căsătorit din nou sau cel putin aşa a susţinut Raluca, care s-a pozat cu Cristi şi cu copiii, ea şi fiul lui Topescu ţinând mâna dreaptă la inimă.

„Ups! Am făcut-o din nou! #Proaspătcăsătoriţi#familie#iubire”, a postat Raluca pe Instagram.

Anul acesta s-a ajuns însă din nou la divorţ.

Pe 13 martie 2019, fiul lui Ţopescu, care este reclamant, a dat-o în judecată pe Raluca, care este pârât, procesul al cărui obiect este „divorţ cu minori” având loc la Judecătoria Sectorului 1.

FOTO: bzi.ro

Primul termen al procesului a fost stabilit de-abia pe 20 ianuarie 2020, la doar patru zile după ce sora lui Cristi, Cristina, a fost incinerată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri