Caută
Close this search box.

Soacră, amendată că și-a înjurat nora pe Facebook

Caz inedit în Slatina, unde o femeie a fost amendată pentru că și-a înjurat nora pe Facebook. Femeia a repetat înjurăturile și cu polițiștii.

O femeie din Slatina a contestat în instanţă o sancţiune de 500 de lei dată de Poliţie după ce şi-a înjurat nora pe Facebook. Slătineanca a contestat în instanţă, iar Judecătoria Slatina a anulat amenda contravenţională.

Tensiunile dintre rude au pornit de la faptul că femeia s-a opus căsătoriei fiului ei cu cea pe care a insultat-o. Pentru că cei doi n-au invitat-o la nuntă, femeia a postat în mediul online, de pe contul său de Facebook, cuvinte şi expresii jignitoare şi vulgare la adresa norei.

Cazul a intrat în atenţia Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt. „Cu ocazia citării în vederea audierii, aceasta a refuzat să prezinte actul de identitate şi să se prezinte la Postul de Poliţie, fiind agresivă verbal cu poliţistul care a citat-o în vederea audierii”, se arată în poziţia IPJ Olt, din considerentele deciziei Judecătoriei Slatina nr. 5077/2019 (www.rolii.ro), scrie Adevarul.

2 răspunsuri

  1. Da cA VOIA SA O INJURE AVEA O MIE DE CAI NU MUSAI PE FACEBOOK.CAND ESTI IUTE LA MANIE TI SE POT INTAMPLA O MIE SI UNA DE CHESTII.EU O CRED CA A ENERVAT-O NORA-SA TARE DE TOT,DAR TOTUSI…..

  2. Deci scapi cu 5 mil la o injuratura buna. Perfect. Dreptul la imagine nu exista sau nu ar trebui sa existe. Ziarele ti-au facut reputatie pozitiva, ziarele sa ti-o poata si distruge. Doar dreptul la replica e in regula. Daca lumea astazi te pupa si maine te injura nu o amenda. As vrea sa te amendeze ea pe tine macar pentru asemenea idei ce le ai tu in cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri