Caz inedit în Slatina, unde o femeie a fost amendată pentru că și-a înjurat nora pe Facebook. Femeia a repetat înjurăturile și cu polițiștii.

O femeie din Slatina a contestat în instanţă o sancţiune de 500 de lei dată de Poliţie după ce şi-a înjurat nora pe Facebook. Slătineanca a contestat în instanţă, iar Judecătoria Slatina a anulat amenda contravenţională.

Tensiunile dintre rude au pornit de la faptul că femeia s-a opus căsătoriei fiului ei cu cea pe care a insultat-o. Pentru că cei doi n-au invitat-o la nuntă, femeia a postat în mediul online, de pe contul său de Facebook, cuvinte şi expresii jignitoare şi vulgare la adresa norei.

Cazul a intrat în atenţia Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt. „Cu ocazia citării în vederea audierii, aceasta a refuzat să prezinte actul de identitate şi să se prezinte la Postul de Poliţie, fiind agresivă verbal cu poliţistul care a citat-o în vederea audierii”, se arată în poziţia IPJ Olt, din considerentele deciziei Judecătoriei Slatina nr. 5077/2019 (www.rolii.ro), scrie Adevarul.

2 COMENTARII

  1. Da cA VOIA SA O INJURE AVEA O MIE DE CAI NU MUSAI PE FACEBOOK.CAND ESTI IUTE LA MANIE TI SE POT INTAMPLA O MIE SI UNA DE CHESTII.EU O CRED CA A ENERVAT-O NORA-SA TARE DE TOT,DAR TOTUSI…..

  2. Deci scapi cu 5 mil la o injuratura buna. Perfect. Dreptul la imagine nu exista sau nu ar trebui sa existe. Ziarele ti-au facut reputatie pozitiva, ziarele sa ti-o poata si distruge. Doar dreptul la replica e in regula. Daca lumea astazi te pupa si maine te injura nu o amenda. As vrea sa te amendeze ea pe tine macar pentru asemenea idei ce le ai tu in cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.