Un tânăr din Frătăuții Vechi, Suceava, a furat portofelul unui bărbat care mersese în barul din sat. Așa s-a pricopsit cu bani, dar și cu un bilet câștigător la o casă de pariuri sportive. Ar fi putut scăpa de dosarul penal dacă nu s-ar fi dus să încaseze cecul. Banii i-a ascuns apoi pe stadionul din sat, sub bancheta antrenorului principal.

Păgubitul, un bărbat de 26 de ani din Frătăuții Vechi, a mers la barul din sat și și-a pus geaca pe spătarul unui scaun. Gestul a fost rapid văzut de un tânăr de 18 ani, care i-a furat portofelul. În el se aflau 400 de euro și 630 de lei, dar și un bilet câștigător la o casă de pariuri sportive.

Păgubitul nu a mers imediat la poliție, crezând că băieții din bar i-au jucat o farsă. A doua zi a mers însă și a sesizat furtul.

Oamenii legii au început cercetările. Hoțul avea puține șanse să fie găsit, pentru că în barul din comună nu sunt camere de supraveghere.

Unul dintre polițiști s-a gândit că poate hoțul a mers să încaseze premiul de pe biletul câștigător. La casa de pariuri sportive din Suceava s-a dovedit că aceasta a fost pista care a rezolvat cazul. Pe camerele de supraveghere s-a văzut figura bărbatului, care încasase cecul de 666 de lei folosind propria carte de identitate.

În fața evidenței, tânărul a recunoscut furtul și a spus că a fost și la o casă de schimb valutar, unde a schimbat valuta în lei. A pus toți banii într-o pungă și i-a ascuns pe stadionul din sat. I-a condus pe polițiști la banca antrenorului principal al echipei de fotbal, unde, într-adevăr, sub banchetă, era ascunsă suma de aproape 3.000 de lei, care i-a fost restituită celui păgubit.

Polițiștii continuă cercetările pentru furt.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =