Caută
Close this search box.

ALERTĂ! Fecale umane și animale, în apa băută de mii de români VIDEO

După o amplă anchetă, s-a descoperit un lucru înfiorător. Mii de români au consumat apă infestată cu fecale umane și animale.

O investigație marca Recorder dezvăluie modul în care sunt delapidați, an de an, milioane de euro accesate de România de la UE pentru racordarea localităților la rețeaua de apă curentă.

Investigația făcute timp de aproximativ un an arată cum lucrări de amploare sunt făcute de mântuială de către firmele prietene intereselor de partid, care, după cum reiese din investigație, câștigă nelegal licitații, cu complicitatea funcționarilor statului.

Țevile de apă plesnesc în pământ la scurt timp de la montare, instalațiile de filtrare cumpărare de la producători obscuri nu funcționează corect.

În final, apa așa-zis potabilă, consumată deja de mii de locuitori ai mai multor comune, este infestată cu fecale umane și animale, așa cum a reieșit din analiza unei instituții specializate a statului român.

”Avem de-a face cu cea mai fidelă variantă a expresiei Corupția Ucide”, a declarat la RFI Ovidiu Voicu, de la Centrul pentru Inovare Publică.

El e de părere că atât autoritățile române, cât și cele europene se vor autosesiza. Răul, însă, va fi foarte greu de cuantificat, fiind vorba de sănătatea a mii de persoane care au consumat apa infestată, subliniază Ovidiu Voicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri