Caută
Close this search box.

Am spus-o mereu, FETELE TRĂIESC! Poza Luizei, în bagajele unui român din Italia!

Așa cum am afirmat-o mereu, cele două fete dispărute – cazul Caracal, trăiesc! NU neapărat ceea ce veți citi mai jos dovfedește sută la sută acest lucru, dar este încă un element în uriașul puzzle creat în jurul acestei povești sinistre, element care duce la concluzia că Luiza Melencu trăiește și a fost traficată, lucru similar – în mod aproape cert – și în cazul Alexandrei Măceșanu.

Cazul crimelor de la Caracal se complică după ce recent a fost făcută o descoperire șocantă! În valiza unui român a fost găsită poza tinerei Luiza Melencu, cea despre care se crede că ar fi fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal! Cine este bărbatul?

În cursul zilei de miercuri, un român pe nume Nelu din orașul Bologna din Italia a fost arestat pentru deținere de documente false. Omul a declarat că au fost făcute chiar de Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Mai mult, el a mărturisit că deține informații importante despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, tinerele răpite de Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

Mai mult decât atât, a mai fost descoperit şi un schimb de mesaje. „Ce preţ vrei pentru Luiza?”, asta i-ar fi scris nişte albanezi românului arestat pentru acte false, pentru eliberarea Luizei Melencu. În mesaje a fost, de asemenea, menţionat şi numele Alexandrei Măceşanu.

Cel arestat a declarat oamenilor legii faptul că a fugit din România anul trecut, după ce se pusese o sumă mare de bani pe capul său.

„Pot să spun că Luiza este bine. Asta este ce cred eu”, a spus Rok Xavi.

Urmează ca Poliţia din Italia să ia legătura cu oamenii legii din România pentru a colabora în vederea unei presupuse legături dintre acest individ şi cazul crimelor de la Caracal.

Sursa: RTV, spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri