Caută
Close this search box.

Caz incredibil! Și-a înscenat moartea ca să afle cine o iubește cu adevărat.” Nu regret că am făcut acest lucru”

Femeia,în vârstă de 44 de ani, a vrut să afle cine îi este prieten adevărat și dacă rudele ei chiar țin la ea, a făcut un gest care a făcut-o faimoasă pe internet. Și-a plănuit în detaliu înmormântarea, ca să afle cine vine să își ia rămas bun de la ea, scrie redacția.ro

A pregătit fiecare aspect al ceremoniei, s-a îmbrăcat în rochie albă. A cumpărat sicriu, flori și s-a machiat ca să pară totul cât mai real. Doar câteva rude apropiate au știut adevărul și au ajutat-o să pună la cale experimentul nebunesc.

Vera Lucia da Silva a avut parte de o surpriză

Cei invitați la înmormântare chiar au crezut că asistă la ceremonia de rămas bun. Ea a stat nemișcată în coșciug ore în șir. Așa a putut observa cum se comportă apropiații ei.

A fost surprinză să observe că, la priveghi, o singră persoană a plâns cu adevărat. Era vorba despre cea mai bună prietenă a ei, Irene, cu care se cunoștea din copilărie. Restul participanților discutau diverse subiecte sau chiar râdeau lângă sicriu.

„Am invatat multe in urma acestui experiment, acum stiu cine imi este cu adevarat prieten si cine nu. Nu a fost ușor, mi-a fost greu sa stau nemișcată, să nu mă dau de gol. Nu regret că am făcut acest lucru”, a spus ea, scrie aceeași sursă.”

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri