Caută
Close this search box.

Ciolacu, către Orban: De trei luni visați cum să vă păstrați scaunul de premier

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi susținută de UDMR, împotriva Guvernului Orban, este dezbătută şi votată, astăzi, în Parlament.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj acid premierului Orban, pe care îl acuză că de trei luni visează doar cum să-și păstreze scaunul de la Palatul Victoria, lăsând țara neguvernată.

”O țară nu poate fi condusă, domnule prim ministru, domnilor colegi de la PNL, prin angajări de răspunderi și zeci de ordonanțe de urgență. Nimeni nu și-a permis până acum această încălcare a statului de drept în România, până la dumneavoastră. O țară nu poate fi condusă împotriva cetățenilor, cărora le răpiți până și accesul la sănătate și le spuneți sec: cine are bani trăiește, cine nu are moare. Ajunge! De trei luni nu guvernați România. Ați primit un mandat ca să vă ocupați de problemele oamenilor. În schimb, agenda cetățenilor nu este și agenda PNL”, a spus Ciolacu.

”Domnule Orban, stați și visați de trei luni cum să vă păstrați fotoliul de premier în timp ce miniștrii dumneavoastră fac numai prostii. Eu vă rog, să vă treziți!, a mai spus Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri