Caută
Close this search box.

Claudiu Manda este CONTRA alianţei politice dintre Marcel Ciolacu şi Victor Ponta

claudiu manda

”Noi, organizația de Dolj, nu dorim să facem o alianță cu trădătorii care au plecat din partid”, a declarat Claudiu Manda, coordonator de campanie al PSD. El s-a referit la Victor Ponta, în contextul participării lui Marcel Ciolacu la convenția Pro România.

”Dacă sunt oameni care și doresc să se întoarcă în PSD, sunt bineveniți. Dar ceva nu e în regulă dacă se duc în alt partid, care spune că e tot de stânga, și vor alianță cu PSD”, a mai spus Claudiu Manda.

Reamintim că Marcel Ciolacu și Gabriela Firea au făcut declarații, prin care au curtat partidul lui Victor Ponta, în vederea alegerilor din acest an.

Ciolacu a participat la Convenţia Naţională a Pro România. La intrarea în sală, survenită cu întârziere, Ponta a susţinut că Tudose şi Manda nu au dorit să-l lase pe şeful PSD să participe la acest eveniment.

„Ooo, domnule Ciolacu, mă bucur că v-au dat drumul din birou. Bine aţi venit la Pro România! Am să vă dau cuvântul, dar la final. De data asta v-a sărit rândul, dar important este să nu va sară la Congres”, a spus Ponta, ironic.

Claudiu Manda a reacţionat dur, ulterior, la Antena 3.

„Total fals! Mie mi se pare că Ponta minte cum bea apă. Noi am avut o întâlnire la ora 10.00, o parte din colegi. Am discutat despre strategia de campanie cu un consultant care trebuia să plece la un moment dat. Dacă credeţi că ne-am întâlnit la 10.00 să-l convingem pe domnul Ciolacu să nu se ducă la şedinţa domnului Ponta… este absolut fals! Nu plecăm de la Craiova pentru chestia asta”, a declarat Manda.

La Convenţia Pro România, Ciolacu i-a cerut lui Ponta să facă alianţa cu PSD sau să revină în PSD.

„Dacă mă uit în primele bănci, îmi văd prieteni, colegi de Parlament, foşti colegi din PSD şi îmi vin în minte cuvintele mamei mele când eu cu fraţii mei întârziam pe afară şi venea şi ne spunea: Hai, treceţi odată acasă. (…) Nu ştiu ce decizie veţi lua, dar eu sunt hotărât să ascult de romani, sunt hotărât, alături de colegii mei, să avem un proiect ambiţios. PSD, ori de câte ori i s-a cântat Prohodul, a ieşit mai întărit.

Să ne vedem de drumul nostru, să încercăm alianţe politice pentru viitoarele alegeri. În schimb, repet, decizia o să vă aparţină dumneavoastră, luaţi-o după ce vorbiţi şi cu vecinii dumneavoastră şi cu prietenii, lăsaţi apa să treacă, să astupe anumite răni care au apărut între noi, şi haideţi să vedem interesul românilor şi interesul naţional, nu al lui Gabi Oprea (liderul UNPR – n.r.). Realul interes să scăpăm odată (…) de această dreaptă iresponsabilă”, a spus Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri