Caută
Close this search box.

Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: „A câștigat acest meci la sacrificiu”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria Simonei Halep din finala turneului de la Dubai, afirmând că sportiva a câștigat meciul ”la sacrificiu”.

Simona a dorit foarte mult victoria. De mult nu am mai văzut-o atât de dornică de victorie pe Simona. A câștigat acest meci la sacrificiu. Cuvântul „eroic” chiar se potrivește acestui meci, pentru că diferența a făcut-o Simona în fața puternicei și talentatei adversare în vârstă de numai 20 de ani care a făcut un joc excepțional. 

Simona a făcut diferența cu capacitatea de a returna în teren niște torpile ale Elenei Rybakina, pe care nici o altă jucătoare din lume în clipa de față nu le poate retrimite în teren. Asta numai Simona poate să o facă și aici a reușit, foarte greu, pentru că Rybakina este solidă fizic, este calmă, arată o maturitatea de parcă ar avea în spate 15 ani de circuit WTA. Simona, în afară de aceste recuperări, uneori incredibile, eu nu înțelegeam, la anumite mingi nu am înțeles cum a reușit să le ajungă totusi, a mai făcut ceva – a atacat, atunci când i s-a ivit ocazia nu a stat pe gânduri și a încercat lovitura decisivă. Deci nu s-a mulțumit numai cu defensiva ei excepțională”, a declarat jurnalistul la Digi 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri