Caută
Close this search box.

CTP: PSD se foloseşte de cadavrul politic al lui Dragnea pentru a prosti din nou oamenii

liviu dragnea

Raportul critic asupra guvernării PSD din ultimii 3 ani al lui Ionuţ Vulpescu nu este decât o „încercare de a prosti din nou oamenii”, este de părere gazetarul Cristian Tudor Popescu.

La emisiunea „Cap Limpede” de la Digi24, gazetarul spune că Vulpescu „se foloseşte de cadavrul politic al lui Liviu Dragnea” aşa cum Hruşciov s-a folosit de Stalin în 1956, pentru a îl putea înlocui pe acesta.

„Aşa cum Hruşciov, atunci, în 1956 îl folosea pe Stalin pentru a îşi face el platformă, lucru care i-a şi reuşit pentru că a ajuns şef suprem al URSS în locul lui Stalin, folosea deci cadavrul lui Stalin, care murise în 1953, pentru a îl acuza de toate relele şi, într-adevăr, erau monstruoase.

Dar, în vreme ce Stalin omora milioane de oameni, toţi inşii care acum îi rupeau cadavrul în bucăţi ca să scoată din fiecare ciozvârtă nişte popularitate, toţi acei care erau atunci, Malenkov, Hruşciov şi ceilalţi fuseseră alături de Stalin în toate momentele în care el omorâse oameni.

Şi acum vorbeau despre nenorocirea pe care a reprezentat-o Stalin. După aceea, totuşi, trebuia să rămână un reper, pentru că important era ca partidul să nu se slăbească şi reperul se obţine întotdeauna la comunişti, ducându-te la părintele fondator. Adică la Lenin.

Aceeaşi situaţie o avem acum la PSD cu domnul acesta Ionuţ Vulpescu. Deci ăsta este un raport nesecret al domnului Vulpescu care se foloseşte de cadavrul politic al lui Liviu Dragnea nu pentru a reforma PSD ci pentru reprosti din nou oamenii. Asta doreşte domnul Vulpescu, să-i îmboldească pe pesedişti, conducerea PSD.

Avem în acest raport nişte lucruri foarte dure despre PSD: structură dictatorială, distrugerea democraţiei interne, a vieţii de partid, clientelism la bază şi cumpărare de funcţii la vârf. Nu a existat niciodată o asemenea colecţie de acuzaţii scoasă la lumină, la scena deschisă, în istoria acestui partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri