Caută
Close this search box.

MISTERUL TIR-ului FANTOMĂ din Spania, cu acte și chei în el, dar fără șoferul român dispărut FĂRĂ URMĂ în PRIMA ZI DE LUCRU!

UN MISTER DEMN DE FILMELE LUI ALFRED HITCHCOCK! Abia angajat, un şofer român de TIR a dispărut ca intrat în pământ. Totul s-a petrecut în Spania, după doar 32 de km din prima cursă a acestui foarte ciudat șofer. Camionul a fost găsit abandonat, fără cheie şi acte.

Un patron a unei firme de transport s-a panicat cumplit vineri, când a descoperit unul dintre camioane pe marginea drumului, în Spania, cu cheile şi toate actele în el, dar fără şofer. OMUL A SIMȚIT CU ADEVĂRAT CE ÎNSEAMNĂ DISPERAREA. A cerut ajutorul asociaţiei Voluntari în Europa.

„Este o situaţie fără logică sau înţeles. Doar ce s-a angajat şi dispare? Măcar nu lua şi actele şi cheia camionului, că până mâine nu pot lua camionul de acolo.”, a fost mesajul transmis de patron spre oamenii din asociaţie.

Oamenii de la Voluntari în Europa s-au mobilizat expemplar şi au reuşit să îl găsească pe şofer foarte repede. De fapt, acesta era arestat de poliţia iberică, la Tarazona. Făcuse doar 32 de km din prima lui cursă la noul loc de muncă.

A fost oprit în trafic, supus unui test de alcoolemie şi găsit băut. Poliţiştii l-au arestat şi abia luni îi vor da drumul. Tot ei luaseră actele şi cheile TIR-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri