Lia Olguţa Vasilescu şi soţul ei, Claudiu Manda, au lansat mai multe atacuri la adresa ardelenilor, în cadrul conferinţei judeţene de alegeri a PSD Dolj.

„Sunt foarte multe trosoane de autostrăzi deschise doar în zona Ardealului, nimic pe sud. Nimic pe Moldova. De ce? De ce toate guvernările de dreapta s-au dus numai pe zona aia? E corect să fie aşa?

(…) De ce este subfinantat drumul expres Piteşti Craiova? Ştiţi că la ora actuală constructorii lucrează pe avansul care s-a plătit de către guvernarea PSD?”, a atacat Lia Olguţa Vasilescu, preşedinte PSD Craoiva, în cadrul unui discurs susţinut în fata pesediştilor din Dolj.

La rândul său, Claudiu Manda, preşedinte PSD Dolj, a sugerat că pe ardeleni nu-i ajută capul, întrucât votează cu dreapta, deşi partidele de dreapta „le-a tăiat din salarii, a dus economia în jos”.

„Ce se întâmplă acolo în Ardeal, în care de fiecare dată când guvernarea de dreapta le-a tăiat din salarii, a dus economia în jos, au dovedit că nu sunt în stare să guverneze, şi de fiecare dată când sunt alegeri votează cu dreapta, că este în trend? Nu înţeleg, dar probabil că până la urmă o să înţeleg”, a declarat Claudiu Manda.

1 COMENTARIU

  1. Olguta si Manda= doi tantalai…Stiti de ce? Pai daca nu pot singuri sa priceapa ca 20 de ani din cei 30,PSD,adica ei au fost la guvernare…De ce n-au facut autostrazi prin sud? Nu ca in rest ar fi facut ceva…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.