Caută
Close this search box.

Un pasager de pe Turkish Airlines înfăşurat în folie de PLASTIC a fost luat pe sus din avion VIDEO

turkish airlines

Autorităţile turce au înfăşurat cu folie de plastic un om de afaceri din Camerun şi l-au trimis înapoi cu un avion al Turkish Airlines, informează Gazete Duvar, citat de Zaman România.

David Eboutou, din Camerun, se îndrepta spre Dubai din Yaounde, cu un zbor de legătură în Turcia, pe 21 ianuarie. După ce s-a oprit la Istanbul, Eboutou ar fi vrut să părăsească aeroportul din cauza orelor lungi de aşteptare, în timp ce soţia sa a rămas în zona de tranzit.

„Când am ajuns la controlul paşaportului, mi s-a spus că viza mea este falsă şi că am fost reţinut. Am fost dus la un tip de centru de detenţie”, a declarat Eboutou.

„Mi-a fost confiscat telefonul şi mi s-a cerut să semnez câteva fişe în limba turcă. Am vrut să mă întâlnesc cu un avocat, dar ofiţerii au respins cererea mea. Nu ştiu cine erau aceşti ofiţeri, din moment ce nu purtau o uniformă”, a adăugat bărbatul.

Autorităţile turce au încercat să-l deporteze timp de trei zile, însă Eboutou a insistat să-şi continue călătoria în Dubai.

„În cele din urmă, au luat două role din plastic mari, utilizate pentru ambalarea bagajelor în aeroporturi. M-au înfăşurat într-un mod în care nu mă puteam mişca. Am avut dificultăţi să respir. Trei ofiţeri m-au pus într-un scaun cu rotile şi m-au dus în avionul care se îndrepta spre Yaounde. M-au purtat ca un pachet!”, a povestit Eboutou.

Eboutou a adăugat că a ajuns acasă pe 4 februarie şi a menţionat că a pierdut 10.590 de euro din cauza agenţiei de turism care susţine că a fraudat.

În urma afirmaţiilor lui Eboutou, Ministerul Turc de Interne a dat publicităţii o declaraţie, spunând că au fost desemnaţi doi inspectori pentru a analiza problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri