Caută
Close this search box.

USR PLUS anunță primii candidați comuni la alegerile locale

usr plus

Alianța USR PLUS anunță că negocierile dintre cele două partide pentru candidați comuni la alegerile locale din acest an s-au încheiat în județul Bihor.

Potrivit unui comunicat de presă al alianței, cele două organizații județene conduse de Ioana Mihaila (PLUS) și deputatul Silviu Dehelean (USR) sunt primele din țară care au ajuns la un acord în ceea ce privește listele comune de candidați pentru alegerile locale, atât în municipiul Oradea, cât și în județ, accentul fiind pus pe competența și integritatea celor care vor reprezenta Alianța USR PLUS în structurile locale.

Primii candidați anunțați sunt: Sorin Briscan (Beiuș), Radu Gavra (Brusturi) și Vasile Negrut (Oșorhei).

„Ne vom prezenta în fața bihorenilor cu o echipă puternică formată din oameni onești și profesioniști. Vrem sa impunem in politica bihoreana valorile pentru care noi am intrat in politică, sa scăpăm de pesedism, adică de hoție, de indiferența față de problemele oamenilor și de incompetența. Noi credem că totul pleaca de la oameni, oamenii pe care vrem să-i schimbăm si oamenii pe care-i propunem in loc”, a declarat deputatul Silviu Dehelean, președinte USR Bihor.

„Discuțiile cu colegii de la USR Bihor s-au derulat în modul cel mai fluid, pentru că am stabilit de la bun început că interesul comun este de a ne prezenta cu cea mai competentă și valoroasă echipă. Suntem pregătiți să muncim împreună în precampanie și în campanie, pentru a aduce în fața alegătorilor proiecte consistente de dezvoltare a Bihorului”, a declarat Ioana Mihăilă, președinte PLUS Bihor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri