Caută
Close this search box.

Mitralieră Rădulescu îi ÎNJURĂ grosier pe românii din Diaspora

Mitralieră Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a postat un mesaj extrem de jignitor la adresa milioanelor de romani din Diaspora, acuzându-i pe aceştia că vin să „îmbolnăvească 14-15 milioane de romani care trăiesc aici în această ţară”.

Iată mesajul agramat al lui „Mitralieră”, aşa cum l-a postat pe Facebook:

I’ m back ! Cât de criminali puteţi fii , diasporezilor Iohanisti şi votanţi ai dreptei , ca să ne spuneţi ani de zile “ ciuma roşie” şi “ m..e Psd “ , şi acum să fugiţi din zonele carantinate , ca să veniţi să îmbolnăviţi 14-15 milioane de romani care trăiesc aici în această ţară . Aţi adus cu voi virusul coronavirus , nu cadouri pentru copiii şi familiile voastre , cărora le dădeaţi telefoane să voteze cu Iohanis , Usr şi Pnl , împotriva “ ciumei roşii “ ; nu v-aţi gândit niciun moment “manipulaţilor “că aduceţi moartea în ţară din care aţi plecat , minţind că veniţi din alte zone din Italia sau din alte ţări , voi care veneaţi la mitinguri şi ţipaţi cât de tare va pasă de ţara asta !

Sunt romani plecaţi din această ţară de care suntem mândrii , care sunt responsabili şi îşi protejează familiile din ţară şi prietenii , dar nu voi 20 % din cei plecaţi , care de fiecare dată când veniţi de-abia mai ştiţi să vorbiţi româneşte , intraţi cu ochelari de soare ,pe ochi prin restaurante şi spuneţi “ come şi dice a mămăligă “ ( pe care o mâncaţi înainte să deveniţi mari şmecheri europeni) şi apoi mergeaţi şi făceaţi hore la secţiile de votare ! Acum luaţi din plin , că , surpriză ,la putere sunt tocmai cei pe care i-aţi votat voi , şi acum vă repudiază că aţi venit să îmbolnăviţi toţi romanii ! Sau cum spuneau câţiva olteni” şmecheri “ ce aţi făcut Bobita ?

O să vă urască toţi romanii , ordinarilor , pentru că nu preţuiţi nimic în ţara de unde aţi plecat , voi preţuiţi mitingurile şi pe Iohanis , nu romanii pe care o să îi infectaţi şi omorâţi pentru că aţi fugit din zonele carantinate, unde trebuia să staţi !

Ştiu că sunteţi liniştiţi ,pentru că în partidul nostru, nu mai are cine să vă combată , unii sunt ocupaţi cu “ prostii din partid “ , alţii cu cei care s-au opus abuzurilor procurorilor şi care , au fost condamnaţi “ la comanda “ nevinovaţi şi care ar trebui să dispară , iar altele să îşi facă imagine pe la emisiuni tv că vor să candideze pe la primarii , dar vă spun ceva , tara fierbe , partidul fierbe , şi la un moment dat şi voi şi cei care făceaţi mitinguri la comanda , şi cei care v-au susţinut , vor plăti pentru fiecare roman mort !

Toţi veţi plăti , românii din ţară “ ciuma roşie “ nu vor uita , că , ştiind la ce îi expuneţi , aţi venit să ne omorâţi bunicii , părinţii , copii !

Cine sunteţi voi 1 milion de romani ,care vreţi să votaţi 3 zile , iar 14-15 milioane de romani care stau în ţara să voteze o zi , cine vă legitimează pe voi ,care nu plătiţi taxe şi asigurări în România ,să hotărâţi în defavoarea celor care muncesc în această ţară , care îşi plătesc impozitele pe salarii , pe proprietăţi şi care au ales să rămână aici şi să îşi protejeze , tradiţiile , religia , jocurile şi portul popular , mâncarea românească şi familia tradiţională , şi acum fugiţi din zonele carantinate şi vreţi să îmbolnăviţi un popor , o ţară , netrebnicilor ?

Credeţi , că dacă aţi fost manipulaţi de nişte securişti pensionaţi , o să fiţi iubiţi de romani ? Niciodată . Câţi aţi fost la mitinguri ? 10.000-100.000 ? Ce puţini sunteţi ! Romanii nu vor uita niciodată , dacă din cauza voastră vor muri bătrânii noştrii ,părinţii noştrii , copii noştrii ! Criminalilor !

Dep Dr Cătălin Rădulescu , sau cum va plăcea vouă şi securiştilor “ de peste tot “ “ deputatul mitralieră “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri