Caută
Close this search box.

O profesoară a câștigat lupta cu COVID-19, deși are mari probleme de sănătate

iran

O profesoară din Marea Britanie a câștigat lupta cu COVID-19, deși are mari probleme de sănătate.

Sarah Hall, o profesoară în vârstă de 26 de ani, din Marea Britanie, a reușit să supraviețuiască după ce a fost infectată cu coronavirus. Și asta în condițiile în care tânăra este marcată de mai multe probleme de sănătate. Ea suferă de diabet și de afecțiuni la ficat și plămâni.

Sarah s-a simțit rău și a fost sfătuită de conducerea școlii la care predă să se autoizoleze timp de două săptămâni. În această perioadă ea s-a străduit să-și păstreze optimismul, să consume multe lichide și să nu se gândească la COVID-19.

Dar, la un moment dat, problemele s-au acutizat. A început să vomite, să aibă palpitații și insuficiență respiratorie. Nu a sunat însă la numărul de urgență și a lucrat la materialele dedicate elevilor săi. Într-un final n-a mai făcut față situației și a sunat pentru a chema o ambulanță. După 9 ore de așteptate, Sarah Hall a ajuns la spital, condusă de iubitul ei. A fost diagnosticată cu coronavirus, i-au fost administrate mai multe lichide și a plecat acasă.

Acum, după o săptămână, profesoara spune că se simte mult mai bine. „I-am dat un șut coronavirusului de nu s-a văzut”, a spus Sarah, conform telegraph.co.uk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri