Caută
Close this search box.

Teatrul Balşoi – cele mai bune spectacole, transmise pe YouTube

Teatrul Balşoi din Moscova a anunţat joi că va transmite cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube, într-un moment în care peste o treime din umanitate se află în izolare la domiciliu pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, informează AFP.

„Pentru prima dată în istorie, Balşoi va transmite online o serie de spectacole înregistrate în trecut, care fac parte din colecţia sa de aur”, a anunţat teatrul într-un comunicat.

Începând de vineri până pe 10 aprilie, şase spectacole vor fi oferite spectatorilor pe canalul oficial al Balşoi de pe YouTube, „fără restricţii geografice”, potrivit sursei citate de Agerpres.

Baletul „Lacul lebedelor” va fi primul prezentat publicului vineri, de la ora 16.00 GMT, fiind succedat, în zilele următoare, mereu la aceeaşi oră, de opera „Boris Godunov” şi de baletul „Frumoasa Adormită”.

Fiecare spectacol va rămâne disponibil pe YouTube timp de 24 de ore de la difuzare.

„Teatrul a oferit întotdeauna oamenilor emoţii unice, sentimente unice”, îşi aminteşte directorul Balşoi, regizorul Vladimir Urin.

„Desigur, nu vrem să pierdem contactul cu publicul”, subliniază el, adăugând că speră că această iniţiativă „va ridica moralul şi va aduce măcar o sănătate spirituală celor care iubesc arta teatrului Balşoi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri