Caută
Close this search box.

Un senator PSD continuă discursul politic anti-PNL cu critici nefondate

psd

PSD l-a trimis pe senatorul Lucian Romaşcanu, fost director al Cancan, să atace faptul că „câteva sute de teste” de depistare a coronavirusului au fost „irosite din cauza inconştientei unor politicieni ai PNL”.

„România este una dintre ţările în care s-ai făcut cele mai puţine teste pentru depistarea COVID-19, aproximativ 3.200 până acum. Dintre acestea, câteva sute au fost irosite din cauza inconştientei unor politicieni ai PNL, care în loc să respecte procedurile stabilite de profesionişti, le-au încălcat cu bună-ştiinţă”, a declarat senatorul Romascanu.

Romaşcanu nu a mai spus şi că toţi parlamentarii, în frunte cu cei de la PSD, au fost testaţi la solicitarea Camerei Deputaţilor, condusă de şeful lui de partid, Marcel Ciolacu.

Romascanu a condus tabloidele de scandal Libertatea şi Cancan, înainte de a intra în PSD. Actriţă Maia Morgenstern a fost foarte revoltată când Dragnea l-a numit pe Romaşcanu ministru al Culturii.

„Vă rog frumos, aş dori, aş avea nevoie de consiliere. Vreau să mă înscriu în audienţă la Excelenţa sa domnul Ministru din Ministerul Culturii, Cultelor, Identităţii Naţionale… Societatea Cioclopedica…Aurora Romana …Racnetu’ Carpaţilor… de Balet şi Bune Maniere..

Sau poate că ar fi mai bine să-i trimit un memoriu??? Cu proiecte culturale, implementarea simetriei eclectismului, transcendenta valorificării filonului moştenitorii culturale în contextul implementării standardelor diversificării mijloacelor de expresie şi metodelor de comunicare. Liminale. Da şi subliminale. Să zic cuturalism ( sau culturism- nu-mi mai aduc aminte bine) şi multiculturalism.

Dar dacă Excelenţa să nu-şi mai aduce aminte de mine??? La câte are, săracul, pe cap!?!?!

Poate că cel mai bine ar fi să mă prezint cu câteva articole din niscaiva tabloide, ziare de aleasa emulaţie spirituală şi profundă respiraţie poetică…că nu-mi aduc aminte cum se numesc…parcă ceva ce începe cu C sau K..

Ceva scriitura imundă în care eu şi familia mea, viaţa mea privata- făceau obiectul unei bălăcăreli greţoase????? Acesta este un pamflet..şi mă reprezintă doar pe mine. Pe nimeni altcineva -dintre apropiaţi, colegi, prieteni…etc”, a scris Maia Morgenstern, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri