Caută
Close this search box.

Adrian Fundeneanu: Covid-19, posibilă armă biologică

coronavirus

Recomandarile din ce in ce mai intense ale cercetatorilor si ale institutiilor care gestioneaza situatia de urgenta, rezultata in urma pandemiei cu Covid-19, ca persoanele cu virsta 40-65 de ani sa ramina in izolare inca trei luni, iar cei peste 65 de ani sa ramina in izolare pina la sfirsitul anului, ridica serioase semne de intrebare.

Adica el va continua sa faca victime lung timp de aici incolo ?

Este interesant totusi de aflat motivatia acestor recomandari,
Inteleg ca sistemul imunitar pierde puterea de aparare a organismului cu trecerea anilor.

Dar de la o viata a virusului, apreciata initial la circa 14 zile, s-a ajuns la mai multe luni, daca nu chiar ani ?

Acesta ma face sa cred ca acest Covid-19 este facut in laborator, cu tinta precisa, oamenii cu sistemul imunitar scazut.
Batrinii care tin pe loc economia, dezvoltarea si tendinta expansionista a Chinei comuniste .

Dar iata, ceasul rau….
Virusul pare ca a iesit de sub control , a depasit granitele Chinei si
s-a raspindit pe intrega planeta.

Si ce daca, vor spune probabil „geniile” conducerii comuniste chineze.
Asta va aduce o slabire a economiilor mondiale, lucru pe care il dorim si chiar ne este favorabil.

Unde am mai vazut eu acest scenariu de exterminare in masa ?
Unde am mai vazut eu acest scenariu criminal, condamnat cu severitatate de istorie ?

Daca se va demonstra ca acest virus a fost facut in laborator, il vom putea compara cu rusinosul si odiosul Holocaust, care a exterminat milioane de evrei, nu cu mult timp pentru istorie, in urma.

Daca acest virus a fost conceput cu un logaritm genetic sa aba ca tinta segmentul de populatie cu sistem imunitar scazut, adica batrinii si oamenii cu probleme de sanatate, atunci asistam la un nou Holocaust, intr-o forma pervers conceputa .

Un Holocaust care am crezut si am sperat ca nu se va mai repeta niciodata .

Analogia poate nu este cea mai fericita
Dar,

Regimul nazist a exterminat sase milioane de evrei, invidios pentru inteligenta si succesul lor in business, finante, arta, cinematografie, muzica si toate activitatile sociale .

Acel regim nazist, a fost, este si va fi in veci blestemat de oameni pentru atrocitatile comise.

Conducerea comunista a Chinei, daca Covid 19 a fost creat in laboratorele lor , isi doreste sa scape de un segment de populatie care consuma, dar nu produce, intr-un alt fel, tot o crima impotriva umanitatii, in desfasurare.

Sint sigur, asa cum laboratoarele lumii cerceteaza frenetic pt gasirea unui tratament si vaccin, asa si serviciile sececrete ale marilor puteri, lcreaza neobosit la gasirea evidentelor care sa dovedeasca ca virusul ucigas, a fost facut in laborator, evident cu intentia unei arme biologice.

Cred ca marile puteri deja iau in calcul si se pregatesc, pentru o riposta pe masura razboiului biologic produs de Covid 19.

Sint dusmanul declarat al teoriilor conspiratiei, dar din ce in ce mai multe „coincidente” ies la iveala din investigatiile jurnalistice recente.

Din pacate, pentru foarte multi, pentru din ce in ce mai multi, nu va mai fi un raspuns la intrebarea : mutatie naturala a unui virus, sau arma biologica produsa in laborator cu tinta precisa : populatia in virsta, neproductiva si cei cu boli incurabile.

Articol scris de Adrian Fundeneanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri