Gigi Becali a declarat că FCSB nu mai este interesată să joace pe noul stadion Steaua – Ghencea, întrucât fanii au avut reacții agresive. Anunțul vine după ce Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a precizat că FCSB va avea dreptul să joace pe noua arenă.
Csaba Asztalos, preşedintele CNCD, a declarat că ia în calcul autosesizarea dacă FCSB nu va fi lăsată să joace pe stadionul Steaua, dacă va dori să închirieze arena.

Noua arenă din zona Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri, iar costurile lucrărilor se ridică la 90 de milioane de euro.

Recent, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat că stadionul Steaua – Ghencea va fi finalizat în acest an.

Păi, n-am cum să joc acolo, nu vezi că fac suporterii scandal? Îmi văd de treaba mea, vor fi la stadioane acum… Ce să fac eu cu atâtea stadioane?!“, a spus Gigi Becali pentru Antena Sport.

Potrivit documentelor CNI, beneficiarul stadionului Steaua – Ghencea este Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Stadionul se află în proprietatea publică a statului, în administrarea Ministerului Apărării Naționale.

517 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 5 =