Caută
Close this search box.

Elevul care i-a înfruntat pe jandarmi a devenit consilierul prefectului de Mureş

alin popoviciu

Alin Popoviciu, tânărul din Târgu-Mureş care a organizat un protest anti-PSD în timpul Regimului Dragnea, fiind amendat de Jandarmerie, anunţă că a devenit consilier al prefectului judeţului, Mara Togănel.

„Am devenit consilierul onorific al prefectului pe perioada crizei COVID19, pentru o mai bună informare a cetăţenilor în aceste momente delicate!

Datorită impactului pe care îl am în societate, s-a considerat că ar fi benefică contribuţia mea la o comunicare mai bună şi deschisă între autorităţi şi societatea civilă. Am acceptat propunerea doamnei prefect Mara Toganel, deoarece este foarte important ca în aceste momente delicate să ne aducem cu toţii contribuţia cu ceea ce putem pentru că lucrurile să revină la normal.

Aşadar, atâta timp cât liceele rămân închise, îmi voi aloca energia combaterii răspândirii noului coronavirus pe raza judeţului Mureş. Fac menţiunea că activitatea mea nu va fi remunerata şi nu are un caracter politic.

Vă mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată şi vă invit să rămâneţi alături în continuare! Uniţi, vom trece cu bine şi peste asta!”, a anunţat Popoviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri