„Meghan Markle a băgat divorț de prințul Harry”. De câteva zile, în presa internațională circulă un zvon care a cutremurat Casa Regală! Tabloidele vorbesc despre faptul că Meghan Markle divorțează de Prințul Harry și între cei doi nu mai există cale de întoarcere.

Potrivit tabloidului internațional „Ziua Femeii”, Meghan Markle a cerut divorțul de Prințul Harry, cu ajutorul unui avocat de top din Hollywood, pe care l-ar fi angajat pentru a facilita procesul separării de soțul ei.

„Meghan Markle a băgat divorț de prințul Harry”
„Documentele de divorț au ieșit la iveală!” se arată în titlul tabloidului din această săptămână. Articolul cu pricina dezvăluie faptul că Meghan Markle își dorește separarea de Prințul Harry și se pare că la mijloc ar fi vorba de un complot și de milioane de dolari! În două pagini și jumătate, tabloidul vorbește despre faptul că Ducesa de Sussex a pus la cale un plan pentru a divorța de Prințul Harry, iar publicația susține că un așa-zis „insider” a dat aceste detalii care au zguduit Casa Regală, notează goosipcop.com.

4.217 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here