Caută
Close this search box.

Jucătorii lui Internationale Milano au avut simptome de Covid încă din ianuarie

internationale milano

Italia este una dintre țările cele mai afectate de pandemia de COVID-19. Fotbalistul belgian Romelu Lukaku a sugerat că jucătorii lui Inter Milano au avut simptome specifice încă din luna ianuarie.

Belgianul a precizat că 23 dintre jucătorii primei echipe au fost bolnavi, însă ei nu au fost testați pentru COVID-19, până acum nefiind vreun caz confirmat de infectare în rândul clubului din Milano.

„Am avut o săptămână liberă în decembrie, iar apoi ne-am întors la treabă. Jur că 23 dintre cei 25 de jucători erau bolnavi. Nu glumesc!

Am jucat împotriva lui Cagliari, iar după 25 de minute, unul dintre fundașii noștri a trebuit să iasă de pe teren. N-a mai putut continua, era aproape să leșine”, a povestit Lukaku, într-o discuție avută pe Instagram cu prezentatorul TV Kat Kerkhofs.

Fotbalistul la care face referire Romelu Lukaku este Milan Skriniar. Slovenul a fost înlocuit după doar 17 minute, în meciul disputat de Inter contra lui Cagliari, pe 26 ianuarie, scor 1-1.

Fostul fotbalist de la Chelsea, Everton și Manchester United a povestit prin ce au trecut cei de la Inter în perioada respectivă, spunând totodată că ei nu au fost testați niciodată pentru COVID-19.

„Toată lumea tușea și avea febră. La încălzire eram mult mai fierbinte decât de obicei. Eu nu mai suferisem de febră de ani de zile.

După meci, aveam planificată o cină cu reprezentanții de la Puma, dar le-am mulțumit și am mers direct în pat. Nu am fost testați niciodată pentru COVID-19, deci nu putem să știm sigur”, a mai spus Lukaku.

Deși Lombardia este regiunea cea mai afectată de coronavirus din Italia, nici un jucător de la Inter Milano nu a fost testat pozitiv până în prezent. În schimb, au fost infectați jucători de la cluburi precum Juventus, Fiorentina sau Sampdoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri