„Noua dorinţă a lui Florentino Perez”, este titlul cu care jurnaliştii de la Don Balon încep articolul despre Ianis Hagi la Real Madrid. Mijlocaşul e dorit de preşedintele de pe „Santiago Bernabeu”, care este în căutarea unor noi transferuri mai ieftine, precum cel al lui Marco Asensio. Este o mişcare de criză a lui Perez, conform sursei citate.

Zinedine Zidane şi-ar fi dat acordul pentru transferul lui Ianis Hagi la Real Madrid. Spaniolii scriu că, prin calităţile sale, Ianis Hagi ar putea extinde posibilităţile tactice ale lui Zidane. „Real Madrid nu vrea să-l scape!”, mai notează Don Balon, care remarca ascensiunea lui Ianis Hagi în acest sezon la Rangers.

Ianis Hagi este împrumutat de Rangers FC de la Genk şi formaţia scoţiană are opţiune de cumpărare pentru cinci milioane de euro.

Fernando Hierro l-a remarcat pe Ianis Hagi! Într-o discuţie cu cei de la Telekom Sport, Fernando Hierro, fostul mare fundaş al Realului, a avut doar cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi, care poate călca pe urmele tatălui său, Gică Hagi, şi să joace pentru Real Madrid.

”Fiul lui este un jucător minunat. Este dificil când eşti fiul unui tată atât de minunat ca Gică Hagi. Mereu i-am spus lui Gică că fiul lui trebuie să vină în Spania. Pentru a dărui tot talentul lui, tot ce are mai bun în el. Este la fel ca tatăl lui, are un talent minunat şi trebuie să vină în Spania. (Daca Ianis poate ajunge la Real Madrid) De ce nu? Este tânăr, talentat, minunat, are talent, de ce nu? Dar cel mai important este, valabil pentru toţi copiii, să uite faima tatălui său, dar copilul are mult talent şi este ceva minunat”, a declarat Fernando Hierro pentru Telekom Sport.

În vârstă de 51 de ani, Fernando Hierro a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume. Are nu mai puţin de 587 de apariţii pentru Real Madrid, pentru care a jucat din 1989 până 2003. Deşi a fost fundaş ce meserie, a marcat 124 de goluri pentru echipa de pe Bernabeu şi a reuşit şi 12 assist-uri. De asemenea, a jucat de 88 de ori pentru naţionala Spaniei, pentru care a marcat 30 de

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.